fbpx

Kråksparkar

Rynkor är en del av ansiktets åldrande och skrattrynkor kan vara charmerande, men vissa rynkor kan ge fel budskap via kroppsspråket och är ofta något man vill korrigera. Vid ögats kant kan det uppstå linjer som förvärras när vi ler, skrattar och kisar mot solen, dessa kallas kråksparkar. Dessa linjer blir djupare med tiden och kan även börja sträcka sig längre ifrån ögats kant ner mot kinderna. Detta kan göra att vi ser tröttare ut och ögonen kan upplevas mindre.

Hos oss på Estetik By Jelle i Växjö kan du behandla dina kråksparkar med toxin.

Behandling av kråksparkar görs på ett väldigt snabbt och säkert sätt med toxin, som får muskeln att slappna av och därmed framhävs inte linjerna längre. Oftast utförs även en kombinationsbehandling med toxin på dem horisontella pannlinjerna för ett mer symmetriskt resultat. Toxin används till fördel i förebyggande syfte för att förebygga framtida rynkor.

Många är inte medvetna om hur stor skillnad det gör för utseendet. Plötsligt ser man mycket piggare och fräschare ut, utan att man riktigt kan placera fingret på vad det är som har utförts.

Behandlingen utförs med en liten och tunn nål för att injicera måttliga mängder toxin i ögats ringmuskel (m. orbicularis oculi).

Resultatet av behandlingen samt varaktighet varierar från person till person då utgångsläge, anatomi, livsstil och ämnesomsättning är bidragande faktorer. Vanligtvis syns resultatet efter 10-14 dagar och varar i ca 3-6 månader. Vi rekommenderar 2-3 upprepade behandlingar per år.

Estetik By Jelle - Toxin