fbpx

Platelet Rich Plasma (PRP)

PRP är en helt naturlig behandling utan några speciella biverkningar. Detta eftersom vi använder tillväxthormoner från klientens egna blod, utan några tillsatser. Det föreligger heller inga allergier eller andra komplikationer då allt vi injicerar kommer naturligt från klienten.

Hos oss på Estetik By Jelle i Växjö kan du får behandling med PRP.

PRP Hud
Med tiden minskar din kropps kollagenproduktion och hudens cellförnyelse. Detta leder till att huden tappar sin lyster och spänst som i sin tur resulterar i att huden blir rynkigare. Med en PRP-behandling, även kallad vampyrbehandling, kan vi stimulera kollagenproduktionen så att cellförnyelsen sker snabbare. PRP på huden kan utföras på ansikte, hals, dekolletage eller på händerna.

PRP Cellular Matrix
Kombinationen av PRP (Platelet Rich Plasma) och hyaluronsyra ökar produktionen av kollagen, förbättrar hudens elasticitet, ton och tjocklek. Stimulerar även stamceller och triggar angiogenesis samt skapar mer volym.

PRP Hår
Det finns många anledningar till varför du börjar tappa hår. Genetik, graviditet och stress är några av dom. Med en PRP-behandling, även kallad vampyrbehandling, kan vi stimulera din egna hårtillväxt. Det är en effektiv behandling för både män och kvinnor som är tunnhåriga eller har börjat tappa sitt hår och vill att det ska börja växa bättre.