fbpx

RADIESSE

FASTARE HUD I ANSIKTET, PÅ HALSEN OCH PÅ HÄNDERNA

Skulle det inte vara fantastiskt om du kunde förnya din hud inifrån? Hudens kvalitet förändras med tiden och det uppstår ofta linjer och rynkor. Det beror framförallt på att huden successivt förlorar de två viktiga komponenterna kollagen och elastin som ger huden både styrka och elasticitet. Huden får då svårare att förstärka sig själv och en del väljer att boosta sin hud för att behålla sin hudstruktur.

Radiesse är en långtidsverkande kollagenstimulerande filler som inte bryts ned av kroppen på samma sätt som en filler med hyaluronsyra. Med åldern är det vanligt att huden förlorar sin fukt, stramhet och elasticitet. Detta resulterar i att de tidigare konturerna försvinner. Med hjälp av Radiesse kan vi återskapa volym samtidigt som vi kan skapa och bygga önskade konturer.

 KOLLAGENSTIMULERANDE

Behandlingen ökar produktionen av kollagen och hjälper till att återställa spänsten i huden.

LÅNGTIDSVERKANDE

Radiesse bryts inte ned av kroppen på samma sätt som en filler med hyaluronsyra.

STRAMAR ÅT

Perfekt om du önskar en tydligare käklinje, ökad volym i handryggen eller en fastare hud på halsen.

REDUCERAR RYNKOR

Reducerar ålderstecken och fyller ut linjer.

Beroende på syftet med behandlingen varierar placeringen av Radiesse. Behandlingen är inte särskilt smärtsam eftersom fillern innehåller lokalbedövning. Val av nål baseras på syftet, utgångsläget, placering och vad man själv känner sig bekväm med.

Efter behandlingen kan en måttlig rodnad och svullnad uppstå. I sällsynta fall uppstår små blåmärken som kan behöva sminkas över de närmaste dagarna.

Till skillnad från andra fillerpreparat som innehåller hyaluronsyra är Radiesse inte helt kroppsegen. Radiesse är en långtidsverkande kollagenstimulerande filler som inte bryts ned av kroppen på samma sätt som en filler med hyaluronsyra gör. Resultatets varaktighet är individuellt och faktorer som livsstil, ämnesomsättning samt vikt upp/nedgång kan påverka hållbarheten. I regel håller effekten av en behandling ca 12–16 månader.

Resultatet beror på dina förutsättningar samt mängden av produkten som används vid behandlingen. Störst effekt uppnås ca 3 månader efter behandlingstillfället och håller i sig i ca 12–16 månader.


Risker och biverkningar

Svullnad, ömhet och blåmärken är vanligt förekommande. Ovanliga: Infektion och ocklusion.

Observera att Radiesse inte går att bryta ner med Hylase så som man kan bryta ner andra filler som består av hyaluronsyra. Radiesse bryts ner gradvis ur kroppen. Under din konsultation får du mer information om varje behandlings specifika indikationer.

Auktoriserad Radiesse klinik 2024

Estetik By Jelle är en certifierad Radiesse klinik av Noscomed som är officiell distributör av Radiesse för Skandinavien.