fbpx

Skinbooster

Skinboosters är en snabbt växande estetisk behandling, och tillgodoser behoven hos många yngre kunder som inte vill ha volym, utan en jämnare och mer enhetlig hy, samt förbättrad hudkvalitet. BELOTERO REVIVE är också perfekt för den mer mogna huden, eftersom den förbättrar hudens elasticitet och fasthet, och jämnar ut fina och ytliga linjer i ansiktet.

Hos oss på Estetik By Jelle i Växjö kan du få en skinbooster behandling.

BELOTERO REVIVE består av både hyaluronsyra och glycerol vilket är ovanligt hos andra Skinboosters, men bidrar till ännu mera fukt. Den innehåller också mer hyaluronsyra än många andra Skinboosters på marknaden. Produkten innehåller inte bedövningsmedel men behandlingen är inte särskilt smärtsam. Man injicerar materialet i dermis (huden) med hjälp av en vass nål i punkter med ca 1 cm avstånd. Beroende på område så blir det olika många stick. Är man rädd för att det ska göra ont kan man bedöva huden med ett tjockt lager Emla kräm en timme innan man kommer till kliniken. Detta finns att köpa receptfritt på apoteket.

Behandlingen kan du göra enskilda gånger men vi brukar rekommendera att börja med en kur på 3 behandlingar med 4 veckor mellan varje behandling och sen fortsätta med underhållsbehandling. Underhållsbehandlingen kan variera efter behov men vi brukar säga ca en gång om året.