fbpx

Läppar

Läpparna är ansiktets fokus och en viktig del av vårt utseende. Naturligt vackert formade läppar med lagom fyllighet hamnar ofta i blickpunkten för uppmärksamheten och förknippas med skönhet, kvinnlighet och ungdom.

Hos oss på Estetik By Jelle i Växjö kan du behandla dina läppar med filler.

Fillers är mer än bara fylliga läppar. Med hjälp av fillers kan vi framhäva konturer och skapa tydligare amorbåge, men även korrigera asymmetri, ojämnheter och korrigera ledsna/sura mungipor (marionettlinjer).

På Estetik By Jelle strävar vi efter naturliga resultat. Vi ser alltid till att läpparna är i harmoni och balans i förhållande till resterande strukturer i ansiktet. Med bra kvalitet och service får du en läppförstoring som både ger ett vackert och naturligt resultat!

Alla människor har olika volym och form på läpparna, vissa har fylligare, medan andra har tunnare och ojämna. Med tiden kan man uppleva att läpparna tenderar att förlora volym och fasthet. En av anledningarna till att läpparna krymper eller blir allt tunnare beror på spänningarna i musklerna kring munnen och i ansiktet.

Med fillers kan man skapa fylligare läppar på ett sätt som ser naturligt ut. Man kan framhäva konturer och skapa tydligare amorbåge. Önskar man inte fylligare läppar utan att endast korrigera asymmetri/ojämnheter eller korrigera sura/ledsna mungipor (marionettlinjer) kan man även göra detta på ett sätt som ser naturligt ut.

En läppförstoring ger ett omedelbart resultat. Eventuell svullnad som uppstår kan vara upp till två veckor men försvinner så småningom.

Läpparna har en snabbare absorptionsförmåga av fillers än andra delar av ansiktet och det krävs oftast en uppbyggnadsfas för att nå lyckat resultat. Vi lägger därför alltid lägga upp en individuell uppbyggnadsplan just för dina läppar.

Uppbyggnadsfasen kräver oftast 2-3 behandlingar. En påfyllning behövs som regel 1-2 månader efter första besöket för att uppnå ett långvarigt och naturligt resultat. Några veckor efter den första behandlingen kan man uppleva att läpparna återgått i princip till utgångsläget, men efter att man uppnått önskat resultat räcker det med underhåll 1-2 gånger per år.

Hyaluronsyrebaserade filler går att bryta ned genom att injicera ett medel som heter Hylase. För att läsa mer om Hylase, klicka här.

Estetik By Jelle - Fillers