fbpx

Panna

Rynkor är en del av ansiktets åldrande och skrattrynkor kan vara charmerande, men vissa rynkor kan ge fel budskap via kroppsspråket och är ofta något man vill korrigera. På pannan kan man se horisontella linjer som orsakas delvis av ansiktsuttrycken, pannans enda uppåtdragande muskel (m. frontalis.) Dessa linjer blir djupare med tiden. En överaktiv pannmuskel kan ge intrycket att man konstant ser förvånad ut.

Hos oss på Estetik By Jelle i Växjö kan du behandla din panna med toxin.

Man kan behandla horisontella linjer i pannan på ett enkelt sätt med injektioner, som får muskeln att slappna av och därmed framhävs inte linjerna. Man kan även utföra en kombinationsbehandling med injektioner i glabella (bekymmersrynkan) för ett mer symmetriskt och bättre resultat. Injektioner används även i förebyggande syfte för framtida rynkor.

Många är inte medvetna om hur stor skillnad det gör för utseendet, man ser piggare och fräschare ut. Precis som att man haft en god nattsömn.

Behandlingen utförs med en liten och tunn nål för att injicera måttliga mängder toxin i pannan (m. frontalis.).

Resultatet av behandlingen samt varaktighet varierar från person till person då utgångsläge, anatomi, livsstil och ämnesomsättning är bidragande faktorer. Vanligtvis syns resultatet efter 10-14 dagar och varar i ca 3-6 månader. Vi rekommenderar 2-3 upprepade behandlingar per år.

Estetik By Jelle - Toxin